Nieuwjaarsdag happy2012

Ochtendloopje Lembeke en survival training in Balgerhoeke. De eerste persoon die Ik in 2012 tegenkwam Roger De Vlaeminck Happy 2012 Roger ;-). Daarna nieuwjaars`duik` en afdaling van ‘the Balgerhoeke bridge’ thanks survival team and happy2012.

image

image

 

image

image

image

image

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nieuwjaarsdag happy2012

  1. what up Benedikt? just thought i would stop by and hang out for awhile. wanna meet for breakfast, lunch, and dinner? lol! luv ya! stay beautiful to who you are and what you do and how it gives others a better life! =) Peace, ~Peaches

  2. rogier says:

    voor u ’t zelfde bene! leuke blog trouwens!! zal af en toe passeren om de nieuwste verhalen te volgen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *