Loopt de tijd in CIRKELS of OP EEN LIJN? ( of beiden )

Het is TIJD

Het is altijd leuk om OP TIJD te zijn…

Als We willen samenleven met mensen is TIJD en RUIMTE belang’rijk’. Rijk moet Je natuurlijk niet altijd uitdrukken in GELD maar gedrag is ook een belangrijk deel.

Het is eenvoudiger om met anderen rekening te houden en anderen zijn wel leuk in een samenleving 🙂

In ‘ons’ leven loopt de tijd in een lijn van heel klein tot heel oud ( Ja dan word je ook weer klein ). Maar eigenlijk van vroeger naar later… van onder 0 (brrrrr.) naar 2018.

Maar de tijd loopt ook in cirkels… We verjaren…

Elke 365 dagen worden We alweer een jaartje ouder…   en dat gebeurt in cirkels. Dus onze LEVENSWEG is een lijn en een cirkel. Een spiraal…

 

Het draait maar door en door als een trein…

We kunnen     HIER

lezen dat de tijd op HEEEEEEELE lange periode ook beweegt. En hiephoera… We komen terug naar een meer menswaardige wereld. Grote, slimme, wijze mensen noemen die tijd een HOGER bewustzijn.

Eigenlijk hebben We een donkere periode achter de RUG…  6500 jaar ruzie oorlog angst schuld zonde… Maar als mensen niet kunnen vergelijken is het moeilijk om te weten wat veel en weinig is, goed en slecht.

6500 jaar terug wisten mensen dat er een lange donkere tijd aankwam. Zoals Je in de herfst weet dat er een winter aankomt. Sommige dieren doen dan een winterslaap. Die willen liefst in die koude tijd niet veel buiten zitten brrrrrr…

Toen waren ‘wijze’ mensen die KONINGEN lieten geloven dat ze die lange tijd konden overbruggen 🙂

Die vertelden dat ze een TELETIJDMACHINE gingen bouwen. Woow…

 

We gaan U mooi inpakken en binnen 6500 jaar terug wakker maken als er een veel menswaardiger tijd aankomt. Dat lijkt Me wel wat. Soms laten ze NU ook nog mensen ‘geloven’ dat als ze voor een geloof sterven in een hemel of paradijs terecht komen…   Dus ‘geloof’ is niet oud en niet nieuw 🙂

 

De teletijdmachine was wel leuk gemaakt 🙂

Met VIER ZIJDEN en ‘ze’ beloofden dat hun lichaam in de machine bleef en DE ZIEL op een STER ging vliegen…  De koningen geloofden de ‘wijze’ mannen en werden ingewikkeld en in een kist gestopt ( eigenlijk vermoord dus ).

De sterren begonnen te bewegen …    drie twee een start.  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 wie niet weg is is gezien en dan verder tot 6500 jaar.

En in 2012 Gaan we terug mummies zien rondlopen.

’t Ja…  Ik heb ze nog niet gezien. Maar wat wel waar is, is dat We terug naar een leukere periode gaan.

Want al 6500 jaar kunnen mensen NIET bewijzen WIE DE BIOLOGISCHE ( de echte PAPA ) is…

Dat doet er ook niet toe…   Want als We achteruit kijken waren het altijd de minder goede voorbeelden.

Dus is het heel eenvoudig…   JIJ moet een goede ‘koning’ zijn. ( en IK en WIJ… )

Toch?

 

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.