BT7 Wachtebeke is HISTORIE

Allereerst heb ik heel wat schitterende mensen leren kennen…

BT7 Kwarttriatlon Wachtebeke – 28 juni 2009

Goede trainingsweek gehad. Zaterdag veel rustmomenten ingebouwd en ’s avonds na de receptie voor de vrijwilligers vroeg onder de lakens. Zondagochtend 5u30 opstaan lichte ochtendwandeling en genieten van zonsopgang. Strooptocht langs bakkers en groenten en fruit zaakjes in de gemeente.

‘Mijn’ klanten Van De Walle Bvba – Groenten en fruit – Groothandel (kleine zelfstandigen klant is koning, maar nu was ik de klant dus de koning)  waren zoals altijd trouw op post. Stevig ontbijt met donkerbruin brood en Luikse Appelstroop en Dadels (zetmeel = trage suikers) en mijn Earl Grey T-tje.

Later de koolhydraten onder de vorm van pasta aangevuld met zeezout!!!, algen (seaweed) en een ganse bos peterselie om het vochtverlies te reguleren.

Fotograaf Dominique was niettegenstaande de meniscusoperatie op post en ook de Familie Rootsaert was met een delegatie 15 man aanwezig om ons vooruit te schreeuwen (Thanx, positieve feedback is een goddelijk geschenk voor mensen).

Arno moest verstek laten (vocht in de knie…)  gaan maar was met de videocamera ter plaatse om alles te vereeuwigen. Volgend jaar verbrijzeld hij mijn tijd en zijn sleutelbeen. Zeker weten. Dat zag ik in zijn ogen…( 2u31 – 800m zwemmen – 46km fietsen – 10 km lopen).

Vanuit    FITNESS AKTIEF    was Kim Devroye (17 jaar) aanwezig en zette een knalprestatie neer. Kwam als laatste uit het zwembad maar kwam ons na de eerste ronde voorbij gezoefd en heeft ons later bijna gedubbeld… Pet af… Naam om te onthouden… Ik stuur hem met het zwemmen wel bij…

Voor mijn allereerste wedstrijd heb ik heel goed gedoseerd. Het fietsen verliep collegiaal, we hadden een zo danig groot peloton gevormd dat er van stayeren totaal geen sprake meer was, we konden gewoon niet meer door… Tja, borderliners… er net niet over… 😉

Vreselijk de overgang van fietsen naar lopen, maar ja wat is vreselijk??? Vleselijk (menselijk) zouden de chinezen zeggen… En Kwak en Poemel kunnen dat woord zelfs niet stamelen…

Ik schreef deze morgen al een berichtje in het guest boek van de BT7…

Beste deelnemers en organisatoren,

Alvast bedankt voor de mooie dag. Alles verliep vlekken loos, behalve de zweetvlekken. Volgend jaar hoop ik, als ik niet doodval, terug op post te zijn. Respect voor dame 209 die mij de ganse fietstocht net niet deed stayeren… en die ik net voor de finish nog kon counteren met een eindspurt. Respect voor de onbekende soldaat die zomaar zijn wiel weggaf aan een pechvogel… Schitterend toch, daar had ik niet van terug… En respect voor een aangenaam ogend meisje uit Tsjechië die in Brussel verbleef. Had ze het gevraagd ik had haar een ontspannende sportmassage gegeven maar ze wist waarschijnlijk niet dat ik met een flesje Arnica Massageolie van Weleda (verwarmt en ontspant de spieren van mijn handen…) in mijn rugzak zat. Ze mag me altijd nog contacteren. Vrijblijvend nietwaar.

Benedikt

Benedikt,

www.wsef.be

Gisteravond heb ik nog 1u45 de spieren losgefietst en deze morgen alweer door het zwembad gekliefd… KSK Maldegem… Officiële Website KSK Maldegem – Home

Schrijf het maar al in uw Analen we worden enkele jaren na elkaar kampioen. En daarna wordt IK visser…

This entry was posted in Hobby's, Plezier, Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to BT7 Wachtebeke is HISTORIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.