Voorgeschiedenis bij… Het ONTSTAAN van het WSEF in HURGHADA – EGYPTE… op zoek naar JEZELF

Als PAPA moet U voor JOU kinderen zorgen en voor een goede IDENTITEIT zorgen … opvoeding is GROEIEN -SNOEIEN -BLOEIEN

Anton IN ACTION -groei -snoei -bloei...

And here She is ... tatarata 🙂

Kinderen moeten zich kunnen spiegelen aan U … kwestie om Jezelf een GEZICHT te geven … een voorbeeld te zijn…

Mirror mirror on the WALL tell Me mirror what is wrong ...

Let`s `ride` the future...

Dan is het DOEL : Deze ABSTRACTE zaken CONCREET te maken.

De VLUCHT naar Egypte...

 

Dank Zij jarenlange ervaring had IK in de Familiezaak van Mijn Pa een ‘side loading system’ -BENEDIKT’S SLS – ontworpen en de weg opengemaakt om een sterke speler te worden in de voedingsbranche…

The Benedikt -millenium-`SLS 2000

Maar Ik werd geweigerd om mee te werken in de familie zaak … Mijn broer en zus lieten zonder MIJN toestemming en tegen MIJN WIL de zaak op HUN naam zetten -eenmanszaak werd BVBA.

Van de WALLE  en `die zaak` werd later `verkocht`… — weg geschonken — voor een GOED DOEL 🙂 Halleluja 🙂

Maar als Alle middelen U worden ontnomen… moet MEN creatief zijn in het leven …

Als Ik aangeef aan MIJN FAMILIE dat Ik NIET AKKOORD GA … word Ik met medicatie onderdrukt eventueel via opname of gedwongen opname… en onze CHRISTELIJKE SAMENLEVING … biedt `mensen` daar de middelen voor …

PSYCHIATRIE…

19 December (XII) 2006

Uw kenmerk:

ons kenmerk : WWP/VAN DE WALLE

De heer VAN DE WALLE Benedikt, 25.12.1969 en wonende Brugsesteenweg 188 E te 9990 Maldegem

Geachte Collega,

Hogervernoemde patiënt verbleef voor de tweede maal in het psychiatrisch centrum Caritas te Melle van 18.10.2006 tot 06.11.2006, datum van zijn ontslag tegen advies. (HUN ADVIES en OP MIJN ADVIES… daar ging Ik ook MEZELF niet terug vinden nvdr.)

De voorgeschiedenis en familiale context zijn U zeer goed bekend. Ik verwijs hiervoor naar MIJN vorig schrijven van 27.07.2006

Zoals U weet is Patiënt inmiddels feitelijk gescheiden en werkt HIJ sinds begin Juli opnieuw in de familie zaak (groothandel van groeten en fruit) ALS WERKNEMER 🙂 Patiënt lijdt aan een bi-polaire stoornis (ook manisch-depressieve stemmingsstoornis genaamd) en neemt Lithium (Maniprex 500mg, 1 `s ochtends en 1,5 `s avonds) als onderhoudsbehandeling. Zoals u weet is Lithium de “gouden standaard” (moodstabiliser, stemmingsstabilisator). Daarnaast nam HIJ eveneens Omega 3 vetzuren als add-on therapie (eveneens zinvol en efficiënt bij stemmingsstoornissen, als voedingssupplement).

Reden van opname

Benedikt werd naar mij doorverwezen door zijn zus Gudrun, die gemerkt had dat Benedikt de laatste twee weken euforisch was (“Ik was boos Mijn vrouw was dervanonder en ze hadden MIJN zaak gepikt”) en dat HIJ teveel hooi op zijn vork nam (hyperactief in de zaak). Ook was HIJ met momenten prikkelbaar ( 🙂 vork — hooi 😉 ja tiens…).

www.wsef.be BUFF'S

Zijn ZUS drong aan tot opname en had vermoeden dat HIJ de laatste week/weken (= NOOIT!!! nvdr. Ik heb die pillen niet nodig natuurlijk Ik ben niet ECHT ZOT…) niet meer correct innam. (Mijn Vader heeft gezegd — NOOIT PILLEN PAKKEN en Georges Debbaut ook … “Ge moet van die pillen afgeraken Benedikt”–)

, doch u was toen zelf met vakantie  (zij op vakantie IK ook op vakantie = iedereen op vakantie 😉 ),

Iedereen vakantie .... LET`S MOVE ...

in verband met het eventueel opstarten van een collocatieprocedure. Enkele dagen later vernam Ik via zijn zus Gudrun dat Benedikt inmiddels op reis vertrokken was naar Egypte 😉 en dat Hij van Plan was om ginds te overwinteren.

 

De DOMI-BIKE Thompson MACH vijf op een DROOM edaris met 1 dromedariskracht (paardekracht)

@ the BIKE - SHOP

(en te bewijzen aan `mijn kinderen` dat HUN PAPA niet echt ziek was. NVDR.) dus DOESTELLING … IKZELF en ANTON en MARIEKE

Je DOELSTELLINGEN neerschijven (of NEER NAAIEN - stitching) abstracte dingen concreet maken

 

Mijn spoor was niet bijster ... Ik had een brief achtergelaten en een mailtje gestuurd met alle informatie ... Ik heb niks te verbergen...

Vanuit Melle richting Zaventem … Auto achterlaten in Steenokkerzeel bij AWS  … Pieter Aenspeck voerde Me naar Zaventem…

Steenokkerzeel en VLIEGEN ... Zaventem

 

CONNECTIONS Last Minute naar Hurghada Egypte en daar op zoek naar een ‘cheap’ hotel … let’s work IT OUT… bewijzen dat We zonder medicatie perfect functioneren … 🙂

In de Internetshop contact maken en houden met het THUISFRONT.

This entry was posted in Gezondheid en welzijn, Reizen. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.