Briefje aan VOLKSGEZONDHEID

#wsef

what YOU See is WHAT YOU GET

 

 

Mevrouw Laurette Onkelinx

Laurette Onkelinx

Geboortedatum: 02/10/1958
Geboorteplaats: Ougrée

 

Functie: Vice-Eerste Minister en Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, belast met Beliris en de Federale Culturele Instellingen

Beste mensen van de volksgezondheid. Als leerkracht lichamelijke opvoeding en ‘ goede vader’ van twee kinderen…   schrijf IK U toe vanuit een psychisch centrum …Uw verantwoordelijkheid 🙂     Ik zit hier ondertussen vanaf december 2005 (gedwongen opname) december 2006 ( 2de gedwongen opname) en sinds dan elke donderdag (dag therapie)…   Ik stel al een hele tijd de vraag als ‘mijn’ kinderen BIOLOGISCH wel MIJN kinderen zijn… Ik denk dat het voor alle partijen menswaardig is die kinderen in een EERLIJKE leefomgeving op te voeden maar blijkbaar SCHOPT een GOEDE VADER dan tegen HEILIGE HUISJES AAN 🙂 …  Een beetje gezond verstand zegt MIJ dat in de situatie dat inderdaad die kinderen biologisch NIET van MIJ zouden zijn er enkel verliezers zijn …  Misschien is dit een STATEMENT om even mee te nemen op weg naar een HUMAAN ziektebeleid … Zeg NU eerlijk … Als men GEZONDE MENSEN ‘ ziek/gestoord ‘ verklaart (ONDER DWANG) en zieke mensen blijven rondlopen …#dna ??? www.wsef.be #dewereldopzijnkop

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.