Loskomen van HET VERLEDEN… AWAKENING — BEWUSTWORDING

Awakening Bewustwording… ‘de mens’ moet loskomen van het verleden waar Het Geloof (ASLEEP – I don’t want to know anything about this shit ) de zoektocht naar identiteit kon uitstellen naar later…

Het grote vraagteken in het hier en nu is de biologische vaderfiguur. De wetenschap is Nu ( 2012 ) het geloof aan het achterhalen ( what is this shit? ) ( Delphine Boël… Belgisch Koningshuis?… Adel? Macht? Geld?)

In het verleden kon ‘het systeem’ mensen onderdrukken ( extremisme … dwangbuis… brandstapel… guillotine… angst schuld en zonde) … mensen wwworden bewwwust en beginnen dingen in vraag te stellen… What is this Shit?

De mens gaat op de vlucht ( van God los… ) op zoek naar houvast en steunpunten… materialisme… fast food… geld… ego… toekomst … I have a lot of shit… maar moet bewustworden dat Hij – Zij … eigenlijk op zoek is naar Zichzelf…Awake ( I see My own shit… )

Je kunt maar Jezelf vinden door los te komen van geloof ego ‘vrienden’… eens Je innerlijke ZELF ♡ evenwicht heeft gevonden Enlightened…. Kun Je anderen helpen wakker te worden. ( helping others… ) … langzaam komt ‘de wereld’ los … het is tijd om te AARDEN… Holy Shit… It’s all perfect…

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.