Waarom Benedikt WSEF? DAAROM!!!! Den beste voetballer van héééééél de wereld ;-) (soms, als iedereen slaapt…)

Goedemorgen – Sabah el khair   Goodmorning – Namaste

Het leven is eenvoudig – simple comme… bonjour…

Waarom hebben we nood aan een Benedikt`s Wereld Sport Educatief FONDS?

EDUCATIE is een mooi woord. Educatie gaat uit van de goedheid van de mensen.

Van de kracht van positiviteit… Wat baat het de wereld te winnen als je JEZELF verliest. Adolf Hitler… Wie werd daar beter van??? Misschien WIJ!!! Als wij uit zijn fouten kunnen LEREN!!! Dank U wel DOLF de WOLF… De Duitse Herder 😉

Als we van de WERELD een geheel willen maken hebben we nood aan ECHTE grenzen.

Grenzen bieden structuur, structuur geeft rust, rust geeft VREDE… haha… 🙂 daar brand het LICHT…

Het verleden is een bron van wijsheid – fouten zijn het fundament van GROEI.

NET VOOR het fruit slechte stukken begint te vertonen is het op zijn (haar :-)) LEKKERST om te eten maar waar ligt die grens… Dat is KUNST, dat is GEVOEL, dat is MAGIE, dat is de naald die de RELIGIE -angst- doorprikt.

That`s ME…. ho ho ho… Benediktus… back to life Back to reality…

NATUUR`lijk` niet… gaan we de miljarden mensen vergeten die door de eeuwen heen GELEDEN hebben, geploeterd hebben, gemarteld zijn? Ho ho ho… Wie ben ik? In je hok (gezin..)… waf waf… 🙂

Religie heeft geen wortels in de AARDE, geaardheid (anders geaard???)… Religie verliest het contact met alle REALITEIT… Relgie is leven zonder zuurstof… Zwemmen zonder water… blup blup… Verzuipen in JEZELF!!!

Want daar liggen de fouten van het verleden… Daar ligt de oorzaak van alle leed en lijden daar moeten we bij stil staan… remmen vertragen… balanceren… evenwicht… maar niet te lang!!!

Stilstaan is nuttig maar stilstand is achteruitgang. Stilstaan vraagt concentratie – moed – surplace…

Ter PLAATSEUUUUH… UST…

We schoppen om ons heen… we halen het godendom voor de RECHTER… Ja ja… Het laatste OORDEEL gebeurt NU. In elke GELOOF schuilt gevaar. Geloof in GODEN vraagt mensenoffers.

Een Wereld Sport Educatief Fonds gelooft niet in GODEN.

Een Wereld Sport Educatief Fonds gelooft niet in de DELEN – Islam – Christendom – Jodendom – Volkeren – Ploegen – Klassen – Geslachten…

Een Wereld Sport Educatief Fonds zet DE MENS centraal!!!

Godendom vormt ONMENSEN… godendom is de ondergang van elke CULTUUR – SAMENLEVING in het verleden.

Als mensen in een piramide cultuur leven met een top en een bodem verliezen deze GODEN = de TOP van een samenleving hun spiegels. We noemen maar enkele leiders uit het verleden en het heden die zichzelf verloren hebben.

Laat ons simpel zijn De GOD Kadhafi – of AMERIKA Bush zijn actueel voorbeelden en we zien hierbij het leed dat godendom met zich meebrengt.

Belangrijk is dat we aan de top mensen terug DURVEN spiegelen. Daar ligt de kracht van educatie.
Daar ligt de kracht van de mensen. MENSEN moeten bewust worden, MENSEN moeten opstaan.

Mensen moeten OORDELEN en BEOORDELEN.

Dit is de ANKH in het EGYPTISCH verhaal… als mensen aan de BODEM, FUNDAMENT van de macht piramide durven OPSTAAN -jasmijn revolutie- en spiegel durven zijn voor de TOP zal de TOP afdalen en de BODEM stijgen en komen de KONINGEN = GOEDE VADERS terug naar de AARDE. DAT is de sleutel des levens = DAT is de basis van rust en vrede…

DAT geeft zonne energie aan de toekomst. DAT is de fundamentele GROND -BASIS voor de 10 000, (zet er voor uw part een nulletje bij na de komma… ;-)) jarige vrede.

We moeten beletten dat het fruit ziek wordt.

We moeten beletten dat de mens GOD wordt.

We moeten de slechte stukken verwijderen zonder het geheel te verliezen… het geheel is meer dan de som der delen.

Wij Willen Willem Weg Wil Willem Wijzen Worden Wij Willen Willem Weer (Willem is GOD..)

Daar lag de fout van HITLER…

Hitler wou een mooie fruitmand maar HIJ had contact verloren met de realiteit zijn goede smaak. Dat was het moment dat hij het lekkerste fruit in de gaskamers gooide – Hij had niet de wijsheid van EDUCATIE – gooide  hij zijn belangrijkste troefkaart – zijn menselijkheid weg. Hij knalde al zijn spiegels om zich heen in stukken. Almacht -GODENDOM OP AARDE- is gevaarlijk.

Hij verloor zichzelf in de waan dat HIJZELF GOD was. Hij was alle contact met de realiteit verloren en zo kunnen we, in elke samenleving die gedragen wordt door RELIGIE, deze allesvernietigende TSUNAMI golfbeweging herkennen.

DUS mensen moeten opstaan – goedemorgen – Namaste – tesbach ala khair… WAKKER WORDEN. De goden gaan slapen en de mensen staan op.

Benedikt Olga Georges

Den beste voetballer van héééééél de wereld 😉 (soms, als iedereen slaapt…)

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Waarom Benedikt WSEF? DAAROM!!!! Den beste voetballer van héééééél de wereld ;-) (soms, als iedereen slaapt…)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.