Letter to X September

September 2014

        X

HoHoHo zegt de Kerstman, 😉

123 KOEKOEK. Gij denkt hoogstwaarschijnlijk: “Welk een pipo schrijft er in het jaar 2014 NA christus – in de veronderstelling dat PX van het jaar NUL was – NU nog één brief terwijl Je kan bellen, mailen, faxen, spreken enz…?”

IK natuurlijk. Voor dat het 9/11 is morgen ga Ik nog even snel muisstil zitten 8`ter mijnen bureau in de zanderige hoogte… Voila in de veronderstelling dat er gene vlieger op mij, oei Mij (Met kleine IJ), U of dienen postbode etc… valt zitte Gij NU te lezen en IK NU te schrijven (NU te TYPEN)… `t Leven kan toch wonderlijk zijn hey als Ge het beschrijft…

Goed heel erg vrolijk zul Jij daar op het moment niet zijn maar lees af en toe dienen brief eens :-). Het is en was ook al 2014 + 9 + 12 dagen heel erg triest op deze wereld. En het grootste probleem is dat mensen `het`-BEWUSTWORDING- beginnen te beseffen. “Amaai en NU?” Ha ja in een ZOT – huis gaan zitten is één mogelijkheid maar NOG BETER is uit onze spreekwoordelijke sloffen schieten -PFIEUW PFIEUW- en een wereld sport educatief fonds oprichten.

Goed (niet goed maar KOM…) wat nieuws hier in Maldegem? Er zijn langzaam meer mensen wakker aan het schieten. Marieke is er door – een `fles` (9/20) voor filosofie -. Anton gaat ondertussen naar het 6de.

De WAARHEID – dat alles overwint- is dat Je, JOU bloed ten opzichte van JE kinderen zo zuiver mogelijk moet houden. Dat is de sleutel om in de Nieuwe Wereld (sport educatief fonds) door te groeien.

Probeer alvast Uw dagelijkse dicipline terug op te nemen. Uw lichaam is Uw beste vriend, zorg dat het goed op+gevoed wordt.

Filip is met zijn electrische fiets van de weg gevlamd-met zijn kl & kl- door een camion langst `t lijken of het leiken en zijnen rechtervlerk is af.

We hebben onze eerste match tegen de Camerados gewonnen met 3-5, Ik heb vier sjansegoallen gemaakt en onze eerste competitie wedstrijd gewonnen met 5 – 2 en ook vier sjansegoallen gemaakt. Ik begin te mij euh Mij – met kleine IJ- af te vragen of de tegenstanders medelijden hebben met Mij.

Weeral GOED zwintriatlon is achter de rug (Ben gaan kijken super gast tegen gekomen 🙂 ). Ik heb dinsdag nen schitterende gast leren kennen die vliegt in Ursel en Ik mag eens meevliegen morgen op 9/11. Ie wil graag eens voor de grap doen gelijk hij euh Hij met grote H tegen het atomium wil vliegen 🙂 Graptjen…

Voila voor de rest ben Ik (met kleine K) goed bezig met de stress wat uit Mijn lijf aan het werken. Voetmassage, stretching, triggerpoint, Yoga – ademhaling, voeding enz – ovoort & overder. (+ HUMOR)

Ik heb ook drie nieuwe oude openscheermessen en begin langzaam den techniek onder den elleboog te krijgen. Er komt minder en minder bloed aan te pas. HIEP HOI!!!

Nog voor de rest nog veel nieuws maar ge euh Ge – met groote G- moet er maar eens omkomen voor te luisteren.

Hou d’U zo minst slecht mogelijk en als ge een goede COACH zoekt – Ja Ik weet het Ik ben onbetaalbaar- 1 adres…

Zanderige Hoogte Maldegem Wereld Melkweg Sterrenstelsel Zwart Gat…

Greetz,

B wsef 🙂

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.