Pluimpje -schouderklopje- voor Monsieur Mont Ventoux en heel wat andere hoge bergen, meren, dalen en stijgen. Het is een goede morgen.

Beste Roland,

Het is een goede morgen – een vroege morgen maar vooral een goede morgen.

De echte kippen springen NU (in het nu leven is de boodschap 🙂 re la ti `VEREN`… `Icarus`) al van stok. Een getraind lichaam heeft minder tijd nodig om te recupereren en dan is er meer tijd om te LEVEN.

Blijven vliegen ICARUS

Maar ook Icarus is een mens en mensen hebben energie nodig om te vliegen. Schouderklopjes, aandacht, liefde, pluimpjes, kennis, wijsheid, talent, doorzettingsvermogen, vertrouwen, spiegels (opvoeders).

Arbeidsvitamines ... levensenergie

Dat is opvoeden/spiegelen. Vandaar ook dit berichtje pluim pluim pluim. Mensen als U behoren nog heel lang te blijven vliegen en spiegelen.

2013 of EROS ... Opvoeden is MENSEN spiegelen... bewust maken...

Het leven is een evenwichtsoefening tussen geven en nemen.

Stay in BALANCE ... vlieg op TWEE VLEUGELS

Ik ben ondertussen ook Uw boek aan het verslinden… njammie njammie… 🙂

Groot is het werk want het eert wie het uitvoert. Shimon bar Yochaï

Eigenlijk is HET LEVEN een zoektocht naar JEZELF. Een vlucht in het ijle waar Je vooral vooruit moet kijken. Vertrouwen op andere piloten, op de controlepost, op techniek en materiaal.

Check it OUT...

 

Achterom kijken is geen optie. In het verleden liggen veel scherven, veel bloed, zweet en tranen…

Roland Hurtecant, -monsieurmontventoux-

Durf JEZELF in vraag stellen we zijn god niet...

Mijn bescheiden mening is dat `het geloof` mensen uit zichzelf heeft getrokken. Er lopen heel wat verscheurde mensen rond op deze planeet. Mensen die het contact hebben verloren met ZICHZELF. Op zoek naar IDENTITEIT.

Opvoeden is mensen leren vliegen op twee vleugels (geest-mens- en lichaam-corpore-)

-Wat baat het de hele wereld te winnen als men daarbij JEZELF verliest- schreef een zekere LUCAS in de eerste eeuw en We zijn ondertussen de 21 ste 🙂

Ik kan nog wel een tijdje doorgaan maar dan verliezen We teveel tijd. U met lezen, Ik met schrijven 🙂 – alhoewel een eerbetoon aan U zeker en vast geen tijdverlies is 🙂 –

Sport and Education .... foundation...

Ik werk dit schrijven later nog wel een beetje uit op de site. Daar kan Ik ook met beelden spreken want KINDEREN spreken met BEELDEN 🙂

Ik wens U een succesvolle `werk` week toe. Blijven zweven is de boodschap. Marieke wordt donderdag -18 september `ARMSTRONG` 19 jaar. Hiep hoi… Straks zwemmen, bewegen, filmpje maken ivm vliegtocht MONSIEUR MONT VENTOUX, beetje lezen, genieten van de zon (vitamine D) … Het gaat U goed vandaag.

Een pluimpje in `bbbeeewwweeegggiiiinnnggg`

U bent sterk bezig wist U dat?

Keep flying

Het is een goede morgen…

Benedikt

Keep Flying

 

Op 12 september 2014 17:06 schreef Benedikt Van de Walle [ WSEF ] :
Super beleefenis 🙂 … Probeer er een stukje van te maken op de WEBSITE 🙂 Leuk weekend.

Super Beleefenis...

Benedikt

Monsieur Mont Ventoux: “Ik ben een gelukkige gek”

 

Op 10 september 2014 21:14 schreef Roland Hurtecant:

Hallo Benedikt,

Inderdaad het was een gezellige babbel maandagmiddag. toevallige ontmoetingen zijn soms de meest interessante. Jouw website heb ik met veel interesse bekeken. jij bent een man die alles aankan denk ik . Moest je toevallig vrij kunnen zijn nu aanstaande vrijdagnamiddag 12 september ,kom eens naar het vliegveld naar Ursel ( ingang ) kant naar Ursel, in het groene hekken binnenrijden. We kunnen dan eens de lucht ingaan. Ik zou er zijn tegen 14 u .15. Gaat het niet dan lukt het wel eens later.

VGR. roland.

From: Benedikt Van de Walle [ WSEF ]
Sent: Wednesday, September 10, 2014 4:28 PM
To: roland.hurtecant@belgacom.net
Subject: Beste Roland

Nogmaals bedankt voor het aangenaam gezelschap maandagmiddag in Maldegem in de gouden LEEUW … Misschien is dit café wel toepasselijk voor U 🙂

We houden contact. Vandaag las Ik een rustdag in. Hoogstwaarschijnlijk bent U ondertussen in Ursel de kilometers aan het vreten. Het is een mooie dag.

Ik heb ook al eens Uw blog enz bekeken. Sterke prestatie. Blijven in UZELF geloven. Onze samenleving heeft GOLFBREKERS nodig. Stoorzenders, die mensen bewust maken. Dat er meer is op de wereld 🙂

Tot binnenkort.

Benedikt

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pluimpje -schouderklopje- voor Monsieur Mont Ventoux en heel wat andere hoge bergen, meren, dalen en stijgen. Het is een goede morgen.

  1. Pingback: Pluimpje -schouderklopje- voor Monsieur Mont Ventoux en heel wat andere hoge bergen, meren, dalen en stijgen. Het is een goede morgen. | Benedikt WSEF **Life Coach**

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.