Open brief aan Muhammed Saad

Open brief aan Muhammed Saad de Islamistische gids tijdens de zoektocht naar MEZELF en het ontstaan van Benedikt WSEF in EGYPTE november/december 2006

21 december 2014

Allerbeste Muhammed,

De donkerste dag van het jaar is in DE NATUUR de tijd van STILSTAAN. Tijd om tot rust te komen en even achterom te kijken naar wat goed was maar vooral ook naar wat nog beter kan.

2013 = EROS (mirror) Year of love

 

Tijd om te spiegelen-reflect EREN, tijd om te danken. Dankbaarheid is een mooie deugd. `Pluimpjes` geven is educatief enorm krachtig, het geeft kinderen (mensen) de kracht om te vliegen (leven).

 

U was in 2006 mijn Wijze gids op zoek naar Mezelf in Egypte. In MIJN `thuis`land zat Ik op het gebied van `goede huisvader` met een ontwikkelingsprobleem.

Ontwikkelen

 

Mijn gezin (hart) was gebroken (echtscheiding) en een goede huisvader dient dan voor zichzelf en zijn kinderen te schermen. Ontwikkelen is dan de allerbeste oplossing. Sterker worden. Maar het systeem in België – Europa (religie Christendom) begrensde mijn lichamelijke en emotionele groei. Medicatie en psychische (geestesgestoord – MANISCH DEPRESSIEF) stempel zorgde ervoor dat IKZELF geen kans kreeg om te ontwikkelen.

Sport en Educatie ... hart helend... ipv hart verdelend

 

In november 2006 ontsnapte Ik dan maar uit het psychiatrisch centrum Caritas want daar kon Ik als regent Lichamelijke Opvoeding niet tot ontwikkeling komen. En zeker geen goede papa zijn voor MIJN kinderen Anton en Marieke want dat is NU eenmaal de belangrijkste doelstelling in het leven de kinderen ( doelen stellen…) en voetballers moeten NU eenmaal DOELEN MAKEN… SCOREN

Dankzij Uw hulp en heel wat andere Egyptische vrienden Kon Ik in daar het BenediktWSEF (wereld sport educatief fonds) in de woestijngrond doen groeien met het zonlicht (vriendschap van de Egyptische mensen) als energiebron. `Goede vaders` moeten NU eenmaal scheppen = creëren.

Rekeningnummer van het WSEF en MIJN GEZIN

 

Het teachers hotel, samen met Dokter – Veearts Wahid, was een thuisbasis en U was Mijn perfecte gids -waarvoor dank- want alleen is maar alleen op de wereld.

Kerstdag -Mijn verjaardag- leek Me een mooie dag om terug naar MIJN KINDEREN en familie te gaan. Je laat Je kinderen nooit in de steek en Ik had met het wereld sport educatief fonds ondertussen energie genoeg om voor MIJN GEZIN EN  vooral VADERFIGUUR te vechten.

Maar Niks bleek minder waar. Ik werd onder dwang ( POLITIE ) terug naar het psychiatrisch centrum gebracht waar Ze MIJ met medicatie geestelijk en lichamelijk vermoordden ( een goede vader laat zijn kinderen NU eenmaal NOOIT in de steek – al moet HIJ doodvallen).

Kaartje van Anton voor MIJN VADERDAG

 

Langzaam groeide het bewustzijn dat hier in België – Europa – de religië (verbondenheid met de GOEDEVADER figuur) ook maar schijnheilig was. Niet de goede vader maar het systeem was ziek en IK was enkel de spiegel die DE WAARHEID voor de mensen HUN NEUS hield. Spiegeltje spiegeltje aan de wand… WIE IS DE MOOISTE VAN HET LAND…

Scherven...verdriet

 

Ook in het verleden waren mensen die deze kennis al doorhadden. (De BLOEDLIJN van de Christelijke KERK is misschien wel deze van PETRUS, Leonardo DA VINCI -code- gaf dit mee tijdens zijn laatste avondmaal -LAST SUPPER-…)

"Een van MIJN vrienden gaat MIJ verraden..."

 

Niet alle kinderen krijgen de energie (LIEFDE) van de biologische goede vader. Heel wat mensen – individuën krijgen niet de ZUIVERE liefde. We kunnen dit vergelijken met DAG (licht) en NACHT (duisternis-verdriet)…

World Sport Education Foudation

 

Eigenlijk krijgen mensen ( KINDEREN ) op onze aarde energie die niet zuiver is … de goede vaders – `sterren` – koningen – atleten – popsterren geven eigenlijk niet altijd het juiste licht. Het zijn niet altijd de meest EERLIJKE en ZUIVERE mensen die aan de `top` komen in de wereld.

Blijf verbonden MET JEZELF

 

Eigenlijk verkeert onze leefwereld in een DONKERE FASE. Er is geen echte LIEFDE het is niet zuiver. Het SYSTEEM is fundamenteel ONZUIVER.

Het LICHT (de waarheid) overwint alle ... wees eerlijk met JEZELF en JOU BLOED

 

Mensen moeten meer op ZICHZELF leren vertrouwen. Hebben nood aan goede voorbeelden. Niet de schijnheiligen die NU aan de top – hemel- staan. Dat zijn hier niet altijd de goede voorbeelden. We moeten niet VERBONDEN ( religie ) zijn met goden of schijnheiligen maar met de ECHTE -biologische- goede vaders.

B --> lieve in YOURSELF

 

Dat is een zuivere verbinding. DAT is de verbinding die terug licht op de aarde kan laten schijnen.

Goede vaders heb Je niet nodig in de HEMEL ... Goede vaders ZIJN HIER EN NU

 

De kunst blijft erin bestaan van evenwicht te houden en JEZELF niet te verliezen denk Ik dan maar. Evenwicht blijft een belangrijke eigenschap in het leven.

Steunpunten om tegenop te klimmen... EDUCATIE

 

Steunpunten zoeken zoals U in Egypte die mensen in balans houden want leven blijft NU eenmaal een evenwichtsoefening…

Just Me MYSELF and I ...

 

Tot slot, allerbeste Muhammed, wens Ik U een sportief en educatief 2015 toe vol van de goede en mooie momenten vol met mooie nieuwe sterren met zuiver licht.

Novastar maakte er ooit een liedje van: ” No Lord It seems the best is YET to come… “

 

Habibi,

X

 

Benedikt OG Van de Walle

Belgium

Stay in Balance ..............................

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.